Популярният пластичен  хирург д-р Мартин Генов ще е новият водещ

...
Популярният пластичен  хирург д-р Мартин Генов ще е новият водещ
Коментари Харесай

Рокади в Преди обед: Любимец на елита сяда в стола на д-р ...

Популярният еластичен  хирург доктор Мартин Генов ще е новият водещ на рубриката,,В духа на здравето " в „ Преди обед “  от 5 септември, когато предаването се завръща в ефира, заяви „ Галерия ". 

Досега лице на здравната графа беше обичаната лекар Неделя Щонова. Тя обаче се раздели със феновете преди предаването да излезе в лятна почивка, тъй като от новия ефирен сезон ще има независимо здравно предаване по bTV.

То ще е 30 минути и ще се излъчва всяка неделя преди обедните вести. Така предаването на лекар Неделя Щонова се връща към началото си, когато е по един час като настрана предаване в ефира.

Нейният заместител лекар Мартин Генов не е ново лице в „ Преди обед “. Досега той водеше рубриката „ Успешните “, в която показваше съумели хора в живота, които са го създали с доста труд.

Освен като еластичен хирург, който е изваял носовете и уголемил гърдите на куп известни дами, лекар Генов е и разпален водолаз и фотограф. С здравното си обучение лекарят добре е осведомен със здравните въпроси, които ще разисква в рубриката със свои сътрудници.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР